Wednesday, July 14, 2010

Tag dari Ustaz Love

Posted by annazanariah at 7/14/2010 04:23:00 AM
Assalamualaikum wbt....~

Alhamdulillah, sakit kepala Anna dah baik. Tido je sepanjang hari ni. Pastu skrg dah tak dapat tido semula. Masa dok tengah termenung tadi teringat la yang Anna berhutang dengan Ustaz Love. Erkk? Hutang ape ye? Actually Anna dah ditag oleh Ustaz Love dua hari yang lalu, tapi berikutan masih takde kelapangan nak buat, tertangguh la dulu jawabnya. Jadinya, sementara masih ingat ni, baik Anna langsaikan hutang ni. Pasni terus tido lah...~





Adakah anda rase anda hot?
Anna memang rasa hot je sebab baru baik demam. Seharian berehat je hari ni. Lagi hot bila internet ni seakan-akan jeles bila Anna cuba-cuba meluangkan masa yang lama untuk berbelog. Kalau time takde mood berbelog, laju plak internet ni.. Apakah..??


Bile kali terkhir sy mkn pizza?
Wahhhh~ PIZZA... Dah sebulan kot tak makan. Last makan 3 June 2010. Boleh tengok kat SINI kalau nak tau menu ape yang Anna makan.. Best...!


Lagu terakhir yg saya dgr?
Trouble is  a friend (LENKA)


Ape yg anda wat selain menyelesaikn tag ni?
Tengah tengok TV. Channel 5 (Media corp) whacked out sport sambil kehairanan kenapa mereka sanggup melakukan aksi2 pelik yang kadang2 memudaratkan diri sendiri...?



Selain name sndri, anda dipnggil nme ape?
Comot.. eheh.. takde la.. mmg orang panggil Anna..


tag 8 org.
1. Mentor-Badrool



siapakah no 1 kpd anda
My brother. Sejak masing2 dah balik U dah tak berborak panjang lagi. Rindu lak. Teeheheheeee..



Katakn sesuatu mengenai org no 5
Anna suka singgah blog sis Ros sebab blog beliau akan membuatkan mata Anna tidak berkelip... Seorang wanita yang penyayang dan rajin... Tertunggu2 bilakah beliau akan buat GA. Nak hadiah choc yg best. Hihi..



no 3 ada hubungan ngn spe?
Ada hubungan dengan Detective Conan! Jeng3..




Bgaimna pula ngn no 4
Orangnya berilmu agama yang tinggi. Rajin menulis entri berbentuk ilmiah. Tapi tak dilupakan entri isu2 semasa yang berlaku di dalam dan luar negara. Anna suka singgah blog beliau setiap hari..


Pesanan buat org no 6
Selalu2 lah jenguk blog Anna yang tak seberapa ni... Nanti nak kawen jgn lupe jemput tau.. ngeh3...~



Kata2 cinta utk org no 2
Anna mencintai kereta2 yang ada di sana.. Nak beli tak cukup duit lagi.. Tengok je la dengan harapan akan memilikinya one fine day.. (^_~)


Adakah nO 7 & 8 mempunyai persamaan?
Ada.. rakan seagama seperjuangan. Sama2 menjadi pembantu felo di KTF. Juga boleh dikatakan teman 'ngeteh' lewat malam di Restoran Noor.



Berikan 5 yg anda tau ttg org yg men-tag anda.
1. Ustaz Love yang rajin menulis [walhal menaip.. :) ]
2. Beliau digelar ustaz kerana rajin menulis tentang agama. Love pula sebab beliau seorng yg penyayang (betul kan ustaz?)
3. Pernah buat contest, Anna juga turut menyertai walaupun tak menang. Next time kalau ada lagi, Anna mmg akan join lagi, InsyaAllah~
4. Selalu bz dengan kursus.
5. Beliau rajin blogwalking dan beramah mesra dengan bloggers sekalian.



Perasaan anda wat tag ni. 
Ngantuk + lapar = nak tido pasni.



::TAMAT::

3 comments on "Tag dari Ustaz Love"

sweetsal on July 14, 2010 at 7:00 AM said...

wah semangat betui anna buat tag ni..akak suka baca semua entri anna...bagus dan teruskan berblogging...

annazanariah on July 14, 2010 at 1:55 PM said...

semangat selalu.. hehehhe.. TQ sis..
teruskan la ye baca entri anna yg tak seberapa ni.
baru belajar.. :)
akak pun, teruskan berblogging ye..

afiff edogawa on July 15, 2010 at 12:19 AM said...

"Ada hubungan dengan Detective Conan! Jeng3.."

ni yg xleh blah ni... hehe

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal