Thursday, June 03, 2010

Nyummyy... Fish KING!

Posted by annazanariah at 6/03/2010 04:42:00 PM
... Hari ni Anna lunch kat Pizza Hut.. Wahhh~ kenyang bangat deh! Anna gi berdua je dgn Nurul a.k.a Diva Gurl. Heheheh... Hajat mmg nak makan pizza je, bukan nk shopping. So, sasaran kami Pizza Hut Jucso Taman U. Walaupun dah pukul12.00 tapi still lengang. Mungkin sebab skrg ni budak UTM cuti. Kalau tak, waktu2 camni mmg full lah.
.
.
Tapi, b4 makan, cam biasa la, tentu nak bergambar dulu. Main dish kitorg ape lagi FISH KING! + CHEEZY LOADED. 1st time try walaupun dah lama iklan kat TV kan? Lalalalala~ Mmg sedap. Tak salah buat pilihan.
.
.
Fish KING! nyummy.. dgn carbonara Fettuchi

Kitorang order tak hingat, dah macam nak makan ramai je.. Last2 kekenyangan. Apa lagi bungkus bawak balik. Sambil update blog boleh refill perut kan? Ngeee~

Ceria betul dapat makan pizza!

Hmm.. Setelah kekenyangan, balik UTM la. Layan movie lak... Opppsss! Ada lagi gambar yg belum upload. Kat bawah ni ada lagi gambar exclusive tau. Wakakaka~


Nota Kaki: Jom Johnny plak pasni~

0 comments on "Nyummyy... Fish KING!"

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal