Wednesday, July 14, 2010

Inspiration Award

Posted by annazanariah at 7/14/2010 04:23:00 PM
Hari ni hari RABU.. Esok hari Khamis.. Lusa hari Jumaat.. yang pastinya setiap hari adalah hari yang indah. Yang penuh warna warni, walaupun kadangkala dugaan dan ujian turut mewarnai kehidupan kita..~
Bercakap tentang warna warni ni, Anna dengan sukacitanya terus buat entri tentang INSPIRATION AWARD. Siapa insan yang baik hati yang bagi award ni? Kalau nak tau, klik SINI. Suspen dulu, tak nak bgtau lagi. Kalau tak sabar, klik je kat SINI ye..

OK, ni lah rupa awardnya... 
Cantiknye...



Di sebabkan terpilih mendapat INSPIRATION AWARD, so Anna nak bagi kata-kata semangat la sikit.
Actually ni pun permintaan daripada pemberi AWARD... (^_~)V

BERIKAN KATA-KATA SEMANGAT PADA DIRI SENDIRI DAN PEMBERI AWARD?

_... Walaupun blog Anna masih banyak penambahbaikan diperlukan, tapi Anna akan tetap meneruskan aktiviti berblogging.. Sedikit sebanyak ianya akan mengurangkan perasaan malas untuk membaca. Kepada PEMBERI AWARD, iaitu puan sweetsal, akak mmg terbaik lah...! Sangat rajin berinteraksi dengan bloggers, update entri, story tentang anak2 yang pastinya amat membanggakan ibu bapa.. Semoga perjalanan hidup akak sentiasa diberkati dan dipermudahkan segala urusan. Rajin2lah singgah blog Anna ye. Kalau ada cadangan atau komen jgn segan2 bgtau. Demi kebaikan kita bersama..._

Akhir kata, kita selalu membuang masa kerana menunggu MASA YANG TERBAIK untuk bertindak. Sebaliknya tanpa kita sedari, masa yang kita tunggu2 itu berlalu dengan kerugian.. This is the power of DO NOW...! :)


Nak tag award ni untuk 4 orang pulak.... 

Mereka yg di'tag' ni antara bloggers yg menjadi inspirasi untuk Anna berbelog:

1. mijie
4. sis JAJA'Z

2. 



5 comments on "Inspiration Award"

sweetsal on July 14, 2010 at 6:28 PM said...

terima kasih anna sudi terima award cantik tu..ayat2 power dari anna buat akak terus nak berblogging lagi...hehe

annazanariah on July 14, 2010 at 10:38 PM said...

ahaks! akak ni.. mana da ayat power.. *blushing*

mijie on July 16, 2010 at 2:32 AM said...

thanks yer anna bg award nie kt mijie..nnti free2 mijie buat yer..jgn risau..;)

annazanariah on July 16, 2010 at 4:18 AM said...

you are almost welcome mijie..
takpe, ada kelapangan buat lah ye..
happy blogging fren.. :)

tehr on September 17, 2010 at 4:15 AM said...

ntah macam mana terlepas ni
dah lama ni
sori ya anna
thanks bagi award ni kpd saya

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal