Friday, July 23, 2010

Interesting Award from AJ

Posted by annazanariah at 7/23/2010 08:30:00 PM

Selamat berhujung minggu~ weee.. kejap je kan dah jumpe weekend balik.. sepanjang minggu ni sgt bz. Aktiviti BW pun agak terjejas. Sorry ye kawan2 kalau Anna lambat balas kunjungan, tapi balas juga kan.. Kalau ada yg terlepas pandang tu, mohon diampun ye.. Hehehe.. Kepada U all yg sentiasa sudi jenguk blog Anna ni, diucapkan many thanks~


So, kembali kepada tujuan sebenar. Actually Anna nak ucapkan million TQ to saudara AJ yg sudi bagi award ni. Sgt bermakna.. :p Anna pernah tengok award ni kat blog kawan2, tapi ada sedikit kelainan kan? U all perasan tak ape yg lain itu. Cube perhati betul2.. Ada kan? Ok, award ni AJ dah modified dengan soalan2nya sekali. So special la kan sape yg dapat ni.. Hehehehe.. 







Jom layan soalan pula;



1. Ucap terima kasih kat insan yang tag kat kita tuh dan backlink beliau :P
Thanks to AJ for this priceless award.. :) Hope AJ selalu dtg blog Anna ye (tapi tau, AJ dtg stp hari)


2. Tag 10/5 orang blogger yang anda pikirkan olalala tropika! fantastic bola bola! yaa reba ya rebba!


3. Kene bagitau insan-insan yang bertuah kat atas ni menerusi chatbox dorang
OK.. :)


 4. satu perkara yang korang paling suka lakukan :)
Satu je ke? Window shopping...! Lalalala.. Terapi paling berkesan kowt.. hehehe...



4 comments on "Interesting Award from AJ"

Hamzah Ian on July 23, 2010 at 8:42 PM said...

macam mane sistem award ni sebenarnye?? tak paham lor..

sweetsal on July 23, 2010 at 8:43 PM said...

anna...banyak dpt award....ni betul2 musim award, macam musim buah durian...hehe

annazanariah on July 23, 2010 at 8:58 PM said...

@ hamzah: award ni kalau ada org bg kat kita, dia akan dtg bgtau, then kita g tgk kat blog dia. Dia ada tag nama kita kat situ. So, kita ambik la, copi syarat2 sekali kalau ada, pastu buat entri kat blog kita.. seronok kumpul bnyk2 award. koleksi.. satu lagi sebagai tanda penghargaan bloggers fren kat kita.. :)

annazanariah on July 23, 2010 at 8:59 PM said...

@ sweetsal: tu la kak.. banyak betul award. tapi anna layankan aje.. selagi ada masa nk buat, buat la.. hehehe.. best jgk.. dapat award.. macam musim durian lak kan.. sedapnya durian... nyum nyum..~

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal