Wednesday, July 21, 2010

Lirik Lagu KIMIA by Melda Ahmad

Posted by annazanariah at 7/21/2010 06:34:00 PM

U all tentu pernah terdengar lagu kat blog Anna ni kan?
Ada jugak yg bertanya lagu ape ni ea..
Sedap kan? kan? kan? *baik ngaku cepat* hahaha..
Bagi yg belum pernah dengar, cepat turn on ur speaker.. :)

Actually lagu ni didedikasikan oleh my Heartthrob..
about few months ago..
En Heartthrob cakap, sweet jek lagu ni, so Anna pun cepat2 google and cari kat you tube..
Mungkin U all ada yg dah kenal, bg yg belum kenal, boleh tengok kat bawah ni ea..



hasil pencarian di gugel~
.
.
.
.
.
.



OK, jom layan lirik KIMIA lak


Aku mula jatuh hati kepadamu
Setelah kau kata cinta padaku
Masing-masing dulu punya pasangan
Akhirnya kita bersama
Pertama kali kita bersua bertentang mata
Terasa ada kimia di antara kita

Kau kucup pipiku
Kau bisikkan cintamu
Kau kata baby I love you
Kau cairkan hatiku

Bahagia
Ku rasa disaat kita berdua bersama
Memandang bulan terang
Menyaksi bintang-bintang
Kau seru akulah pelangi cintamu...



p/s: yg part kucup pipi tu tak boleh k.. 
yg tu untuk yg 'halal' bgmu sahaja.. c0Ol... (~_^)V

4 comments on "Lirik Lagu KIMIA by Melda Ahmad"

touya on July 21, 2010 at 8:48 PM said...

huhuhu lagu ganas-ganas takder ke ?

annazanariah on July 21, 2010 at 11:17 PM said...

heheh.. lagu ganas tak berapa kena ngan jiwa la.. peace!

snowy on July 24, 2010 at 3:06 AM said...

anna ..akhirnya buat entry pasal lagu ni..bagus la..snowy antara yang bertanyakan nama lagu ni....
memang suka lagu relex macam ni

annazanariah on July 25, 2010 at 1:41 AM said...

@ snowy: hehehe.. anna mmg suke lagu2 camni. LENKA pun one of my favorite tau.. heheh..

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal