Saturday, July 03, 2010

Give Away- Just For Fun : From Kelly's Life

Posted by annazanariah at 7/03/2010 07:47:00 PM
Kenapa saya suka rumah saya?
Emmm.. sebab rumah saya cantik...
Kenapa rumah saya cantik?
Sebab... rumah saya ada set teko yang menarik.....~

OK, kalau nak set teko dan piring cantik yang ada bunga2 rose yang cute, jom join GIVEAWAY yang dianjurkan oleh Kelly's Life..

Hadiah yang ditawarkan bukan satu, malah bukan dua, tetapi TIGA...!
Menarik bukan? Heheheh...
Mmg bling.. bling.. dah mata ni tgk set teko dan piring tu..
Jom kita cuci mata dulu....~


Hadiah pertama :
Set Ros Hitam ( Teko & 6 cawan + piring )
Piring bujur bunga kangkung & ros merah putih OC



Hadiah kedua :
Set Ros warna-warni ( Teko & 6 cawan + piring )
Pinggan bujur ( 2 )


Hadiah ketiga :
Set ceramic ( Teko & 4 cawan + piring )
Teko sakura
Piring bulat ( ros pink )


Syoknya kalau dapat... Macam nak semua je kan? Semua sweet.. Apa lagi kawan2.. 
Jom join GA ni capat sebab valid pada tarikh 3 Julai hingga 31 Julai 2010.
Kalau lambat nnt terlepas.. Why not try kan...?

Kalau tak dapat set2 kat atas ni, hadiah misteri pun ada..! Wahhh... Teruja ni.. :)

U all pun teruja juga untuk join?? Nak tau syarat penyertaan..?
OK klik sini ye.. And give my url as ur referer.. TQ~
Wish all da best to all contestant.. 






2 comments on "Give Away- Just For Fun : From Kelly's Life"

Cik Birder on July 4, 2010 at 2:06 AM said...

good luck!!!!!!!!!!!!!!!

annazanariah on July 4, 2010 at 2:55 AM said...

TQ~ jom la join jugak..

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal