Sunday, July 11, 2010

GIVE AWAY – JIJA’s LOVELY COTTAGE

Posted by annazanariah at 7/11/2010 04:53:00 AM

Join GA lagi.. Kalau ada rezeki alhamdulillah...~ :)


Comel kan header kat atas ni.. Pinky gitu..  Wahhhh~
.
.
.
.
Tarikh give away ni bermula dari 8 Julai hingga 31 Julai 2010

****************************************************************


Macam biasa, setiap GA tentu ada syarat2nya kan? Syarat2nya sangat simple dan peluang ni terbuka untuk semua orang yang membaca blog beliau... Then, just follow the simple steps as below:


1. click button "Follow" di sebelah utk menjadi Followers… wajib jadi follower saya tau <--- Anna dah jadi follower ke 323..  :)
2. Link blog http://jija-craft.blogspot.com di blog anda. <--- see, boleh klik2 kan? jom klik ramai2..
3. Tag rakan2 anda dlm post tersebut utk join sekali giveaway ini.. ramai pun tak pe hehe.. <--- Nak ajak..


4. Last sekali tinggalkan "comment" dalam entry ni dan juga link anda… senang sikit nak keep
track... <--- Telah dilaksanakan.. 

5. Hadiah utk GA ni:
Pertama – Bread Box
Kedua – Spoon Box
Ketiga – Cutlery Holder

Semoga bloggers yg lain turut serta join GA ni.. c0ol~

0 comments on "GIVE AWAY – JIJA’s LOVELY COTTAGE"

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal