Sunday, July 11, 2010

Award Special Sempena Birthday Norfa (since-8-July)

Posted by annazanariah at 7/11/2010 04:14:00 AM
...Malam ni mood tak berapa OK sebenarnya. Tapi berusaha untuk hepi. Ada something yang mengganggu fikiran. Hopefully dapat sattle cepat2..

Tadi nak blogwalking pun malas. Tapi demi menghargai rakan blogger yang datang, Anna buat kunjung balas. Thanks for those yang sudi datang.. Sayang U all sgt2 tau.. :)

Sambil blogwalking tadi juga, terbaca kat shoutbox Anna dapat award. Award ni datangnya daripada cik lissaliyya.. Meh la kita tgk ape awardnye....~





1) Buatkan 1 entry mengenai award ini..
Anna rasa bagaikan princess dapat award ni..~

2) Ucapkan terima kasih anda terhadap pemberi award ini dan rasa teruja anda menerima award ini..
thanks to lissaliyya n norfa untuk award yg bling-bling ni..
owhh! teruja nya...~

3) Link kan pemberi award ini (lissaliyya) dan pencipta award ini iaitu Since 8 july @

4) Ciptakan 1 rangkap pantun (4 baris) mengenai award ini yang bertajuk I am Prince / Princess.
sungguh indah pelangi pagi,
menjadi tarikan kepada cik seri,
pantun dicipta kerana award,
barulah dapat gelaran puteri..~

(tak pandai berpantun bagai.. aci la ek)

5) Tag kan 5 orang bloggers kenalan anda..
Anna confuse nak tag sape ni.. Emm.. sapa2 yg nak buat tag ni dipersilakan. Cik Norfa mmg nak bg award ni kat kawan2 tau, sempena bzday... ~

6) Letakan award ini di sidebar blog anda!!!
Baik...


2 comments on "Award Special Sempena Birthday Norfa (since-8-July)"

tehr on July 11, 2010 at 7:00 PM said...

award khas untuk blogger perempuan
selamat tersenyum

annazanariah on July 11, 2010 at 11:14 PM said...

senyummm... :) hehhehe..

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal