Friday, July 09, 2010

Cute Blogger Award Belongs to......

Posted by annazanariah at 7/09/2010 03:15:00 AM
Firstly, Anna nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada saudara WANZI kerana sudi bagi award yg mmg sgt cute ni semalam.. Sorry ye semalam Anna tak sempat nak buat.. Kalau simpan lagi lama, nnt terlupa lak.. Hehehe.. So, pagi2 ni sambil tgk TV, Anna sattlekan task untuk penerima Award ni.. co0l~


Sebagai penerima anugerah, kena bagi sedikit ucapan.. Wartawan nak temuramah camne boleh dapat award ni.. Jom kita layan antara soalan yg diajukan.. (^_~) V

************************


1. Ape name blog nape letak nama 2?

Nama blog: Blue Crystal. Diilhamkan pada suatu malam beberapa hari before blog ini dilahirkan. Warna 1st yang Anna suka adalah BIRU. So, hargai warna tersebut letaklah sebagai nama. Then rasa tak lengkap, apa yg biru, takut salah faham lak.. Heheh.. Disebabkan Anna juga amat menyukai gelang-gelangan CRYSTAL apa sahaja warnanya.. so sebagai pelengkap, lahirlah BLUE CRYSTAL. Actually word ni Anna dah gunakan sebagai ganti word MY COMPUTER kat lappy terchenta ni.. Ahaks!

2. Bila start buat blog?

Baru lagi belog ni dilahirkan. Tanggal 28 Mei 2010, pukul berapa tak ingat. Baru sebulan lebih. Perlu banyak improvement lagi. Banyak tutorial lagi kena baca. Thanks juga kepada otai2 blogger and sahabat2 blogger yang tolong Anna dalam menghidupkan blog Anna ni.... Sayang la kat korang!

3. Sape 1st follower?

My dear best fren a.k.a sahabat sejawatan (pembantu felo KTF), cik kasih~ Beliau lah yang selalu bercerita itu ini tentang bestnya jadi blogger. 

4. Ucapan khas untuk pemberi Arward?

Thank you very much WANZI sebab sudi bagi anugerah bintang popular cute blogger kat Anna ni.. Anna dengan rendah dirinya menyatakan, masih banyak lagi perkara yang perlu dibaiki.. BTW, Anna lebih bersemangat nak berbelog sebab ada sahabat2 blogger yg sudi ziarah dan drop by everyday kat shoutbox tu.. Thanks again...~

5. Lastly, 9 org cute yang nak tag?

Bagi Anna, semua blog yang Anna gi melawat and ronda2 cute... Tak cukup 9 okey..! Hahahah.. Takpe lah, bagi sesiapa yang rajin nak buat task penerima award ni, dipersilakan ye.. U all mmg best!
Sebagai penghargaan jugak kat sahabat baru Anna dalam alam maya ni, Anna tag beliau dan beliau dan beliau lagi, dan lagi.... Check kat bawah ni:





4 comments on "Cute Blogger Award Belongs to......"

tqah.y on July 9, 2010 at 1:59 PM said...

thank you anna! tqah amik ye. insyaAllah malam ni akan terpublish entri ni kat blog tqah :D

annazanariah on July 9, 2010 at 3:29 PM said...

heheh.. good.. good.. nnt dah siap bgtau ek. anna nak g tengok.. :)

tqah.y on July 10, 2010 at 1:58 AM said...

Dah siap. :D

http://almondherb.blogspot.com/2010/07/tagaward-cute-blogger-award.html

annazanariah on July 14, 2010 at 5:15 PM said...

hehe.. dah tgk.. bagus3.. rajinnye dia.. :)

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal