Thursday, July 08, 2010

Award untuk puterapescado a.k.a. Mus~

Posted by annazanariah at 7/08/2010 07:26:00 PM
Yippiee....~

Alhamdulillah.. setelah lebih kurang sebulan umur blog tersayang ni, akhirnya mendapat tempat jugak di hati kalangan bloggers..
Dengan rasa rendah dirinya Anna mengucapkan terima kasih banyak2 kepada bloggers yang sudi follow and jadi sahabat blogger dgn Anna..

Di kesempatan ini, Anna telah menempah khas award CRYSTAL untuk follower Anna yang ke-100. Hope suka la ye.. walaupun tak seberapa.. :)

Jom la kita berkenalan dengan follower Anna yang ke-100 ni. Anna kenal dia pun baru beberapa minggu sebab tertarik dgn artikel tentang Kem Remaja Bersamamu di UTM. Maklumlah, Anna kan student UTM.. Ngeh3~


Ni la Incek Mus.. heheh...
Mula2 ingatkan mus ni student utm KL, rupa2nya UTM skudai jugak.. 
Nanti nak lepak Pak Lah Cafe kat SUB bgtau la ye.. 
Aktif orangnye. Selalu je join program jadi fasi..~


Ni antara sebahagian blog MUS.. 
Jom la ramai2 kita terjah.Menambahkan kenalan bloggers..

Untuk Mus... Silalah terima award yang tak seberapa ni..
 .
.
.
.
.
.


Sekian~ (^_~)

4 comments on "Award untuk puterapescado a.k.a. Mus~"

afiff edogawa on July 9, 2010 at 2:11 AM said...

wah.. ramainye follower..
nice.. keep it up

annazanariah on July 9, 2010 at 4:09 AM said...

alhamdulillah.... telah diberi kepercayaan untuk terus berbelog. Semangat nih..! Tapi pasni akan agak slow sebab dah mula kuliah.. study comes first... :)

afiff pun, rajin2 la belajar ye. ada masa jumpa dalam chat room ye. dah lama tak lepak ngan korang.. co0l dude!

puterapescado on July 9, 2010 at 9:14 AM said...

thanx ye anna....
terharu..sob sob...
akan muS abadikan award cystal dr Anna nie...

hehe..jom Anna join Mus program2 kat UTM nnt :)
btw..thanx...very appreciate it :)
nnt ley lepak kat SUB..

annazanariah on July 9, 2010 at 11:46 PM said...

ape coming program.. Anna suke je..
Ada org ajak join mendaki gunung kinabalu..
tapi kena fikir panjang dulu..
Program tu bln11..
Nak g ke tak ek..
Anna suka lepak lunch kat pak lah cafe SUB tu..
Nasi beriyani sodaaaapppp..

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal