Monday, June 21, 2010

Khas Buat NEW BLOGGER... PENTING..

Posted by annazanariah at 6/21/2010 01:33:00 AM
Hye...

Dengan rasa rendah dirinya, Anna nak bgtau U all, 
dah hampir sebulan Anna bergelar BLOGGER, since 28 MAY 2010~
Alhamdulillah, so far banyak benefit yg Anna dapat..

Antaranya:
  1. Dapat menambahkan kawan/kenalan/sahabat etc
  2. Dapat banyak info yg kalau saje nak godek baca tu tak jumpa la kot.. hehe..
  3. Dapat award segala macam tu
  4. Menambahkan skill penulisan walaupun kdg2 rojak je.. (jgn guna dalam exam ye)
  5. Dapat meluahkan idea (dengan jari pun boleh.. ahak!)
  6. Dapat knowledge baru tentang ape tu sebenarnya BLOG (walaupun tak sampai thp pro lagi)
  7. Bersemangat setiap hari mencari idea nak update blog.. ye ke..? hehe.. betul..
  8. Banyak lagi la...





OK, kembali kepada tujuan asal...  ^_^
Masa BLOGWALKING tadi, singgah jap kat blog Saudara Ben..
Macam biasa, baca la entri beliau..
Tup.. tup.. Kuar la entri dengan tajuk: 
Khas Buat Blogger baru.. Panggilan Terakhir..
Panggilan ape sebenarnya ni..........?
Actually, saudara Ben ni nak tolong blogger baru 
untuk lebih seronok berbelog disamping menambahkan lagi senarai blogger baru dalam blog list beliau..
Caranya senang je... juz letakkan link dalam blog list beliau..
nak tau lebih lanjut ayuh kita terjah blog saudara BEN ASHAARI..


Nota kaki: bersemangat lain mcm je nak update blog hari ni~

0 comments on "Khas Buat NEW BLOGGER... PENTING.."

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal