Sunday, June 20, 2010

~ I'm Engaged! ~

Posted by annazanariah at 6/20/2010 11:06:00 PM
Alhamdulillah~

Selesai sudah majlis pertunangan pada Rabu lalu (9 Jun 2010)
Syukur kehadrat Allah kerana majlis berjalan dengan lancar..


gambar ni ambil dari kedai emas Encik Gugel~

Rombongan pihak lelaki datang lebih kurang pukul 3.40 pm.. 
Pada asalnya dijangkakan sampai pukul 3.00 pm. 
Tapi sebab ramai yg nak ikot, sampai 5 buah kereta.. tu yg masa teranjak sikit
apa pun, semuanya berjalan seperti yg dirancang~

Hasil perbincangan memutuskan untuk mengadakan walimah pada bulan 11 tahun ni.
Alhamdulillah.. suka sangat. ye lah, benda baik elok dipercepatkan..
Ye tak?

Masa kedua2 pihak dok berbincang tu, perut pun berkeroncong..
Lapar la plak sebab ingat2 balik sarapan roti canai sekeping je pagi tu.
Nak lunch tak sempat sebab ingat nak makan dengan tetamu nanti..
Hidangan of the day: mee bandung, kuih muih dan nasi berlauk.
Nyummy..

Selesai berbincang semua.. sampailah waktu untuk menyarungkan cincin..
uhuuu.. ramainya orang..
Finally...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
I'm ENGAGED!
kata kawan baikku.. Nurul Ashikin Binti Abdul Kadir..

.
.
Ngeh3.. Anna tumpang hepi dengan keputusan my very best fren ni untuk getting engaged.
Amboi.. berseri2 muka dia time ni. Tu pun dalam debaran tu.. hehhee..
Jom tgk antara gambar yg Anna pilih untuk tatapan umum..
.
.
.
.






 Tahniah dear fren~


Nota kaki: Bilalah pulak turn Anna kan.....?

2 comments on "~ I'm Engaged! ~"

Ms sunsWeetz on June 23, 2010 at 1:39 AM said...

x lama lagi tu akak hehe

annazanariah on June 24, 2010 at 2:18 AM said...

amin.... doakan tau... hihihi..

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal