Wednesday, June 30, 2010

Blogwalking Lebih Pantas dengan WAWWI.com

Assalamualaikum dan selamat petang.. ~

Semoga U all sihat la ye. Petang2 yang indah ni ape lagi, layan TV la. Heehee.. maklumlah kuliah minggu depan baru start. Best pulak cite ALISA kat TV3 ni.. Dulu mula2 tgk cam tak besh.. Tapi skrg, kul 2pm je dah menempek depan TV. U all yang bekerja jgn jeles ek...:p


K lah, actually hari ni Anna nak story pasal WAWWI.com. Sure U all dah tau kan ape bende tu. Bukan kuih, bukan program realiti TV, bukan juga jenama baju.. Tapi teknik Blogwalking yang pantas. Pantas yang macam mana tu....? Anna nak cite dengan details pun tak pandai juga, tapi masa blogwalking tadi terjumpa la satu blog yg menceritakan pasal WAWWI.com ni.. Kalau nak tau, jom klik SINI.

Ni contoh MATRIX BLOGWALKING yang Anna pasang kat blog Anna minggu lalu..

Before ni agak pening2 lalat la, ape kegunaan dan keistimewaan blogwalking cara ni? Maklumlah, baru belajar nak explore blog....~ Apa yang Anna perasan la kan, senang Anna nak keep in touch dengan blog yg list kat sini. Anna amik ni dari belalang hijau, then nama yg kat atas daripada belalang hijau ni amik dari Anna. So, bila Anna klik, contohnya mentor-badrool, Anna cari lak table ni, then klik kat nama yg ada dalam list tu. Rasa cam lebih sistematik sebab kita berkunjung ke blog2 secara konsisten...


Apa2 pun kalau U all still tak jelas dgn MATRIX BW ni,,, jom la kita terjah blog Dream World. C0ol~


3 comments:

sweetsal said...

walaupun akak letak benda ni, tapi masih tak faham sangat..

mama zharfan said...

kalau sudi silalah baca my slogan kat sini yer :
http://suzie284.blogspot.com/2010/06/ustaz-love-monthly-contest.html

zaujahafis said...

sedikit ngerti..sedang mencari apa sebenrnya blogwalking lagi...
lurus sedikit n serba nak bekjar yg tak tahu...:)