Wednesday, June 09, 2010

Anna di'TAG' oleh KASIH..

Posted by annazanariah at 6/09/2010 08:41:00 PM
Salam satu Malaysia semua..! Mood sgt baik hari ni. Mau taknye, bila berada di rumah segalanya indah.. Hihihi.. Actually, Anna telah di'TAG' oleh cik KASIH. FYI, ni adalah 1st time Anna kena tag. Wakakaka... Tu pun nk kecoh kan.. Maklumlah, masih baru dengan blog, banyak lagi improvement yg diperlukan. K lah, TAG ape ye yang Anna perlu jawab??? Jeng3...


23? Ape kaitannya ni? Umur 23 ke? eh.. bukan.. ataupun dapat RM23K? Wahhhh~ Suke3.. Tapi bukan la.. Syarat TAG ni :

1. Tulis 23 perkara rawak tentang diri anda (sama ada fakta, impian atau imaginasi) 
     ~ Siap dah. Yeah!

2. Sampaikan tag ini kepada 5 rakan blog yang lain
     ~ Baikkkk...

3. Harus ikut peraturan, jika tidak tag anda tidak sah
    ~ Ok.. No problem ;)

4. Ikut segala yang ditulis di atas
    ~ Bereh... hihihi..

    23 Perkara Tentang Diri Anna:

    1. Nama diberi Siti Zanariah Binti Suhaimi.
    2. Berumur 20++ (muda lagi tau.. ngeee~)
    3. Study kat UTM skudai ni dah hampir 4thn (punyelah sygkan UTM.. heheh)
    4. Anak sulung daripada 5org adik beradik n I'm da only doter. Agak manja dgn mak tau. ;)
    5. Nama panggilan: Anna, Ana, Zana, Siti dan kakak.
    6. Tak suka dgn org yang tak tepati janji terutamanya melibatkan masa.
    7. Kucing takutkan Anna.. ehhh! salah.. Anna geli dgn kucing. Kalau yg terlebih manja tu lagi la tak suke.. tak suke.. tak suke!
    8. Amat suka milo ais taburrrrrr... wahhhh~ nikmatnya.
    9. Sukakan kaler purple, putih gading, biru, maroon, brown yg cantik2.. eh.. banyak lak. nnt jadi pelangi.. ;)
    10. Minat bisnes. Kalau boleh one day nk ada bisnes sendiri. kalau da rezeki nk full time dgn bisnes je.
    11. Amat suka habiskan masa dengan novel, but lately tak sempat layan novel, sebab terlalu busy (ye ke tak bz??)
    12. Mengidamkan perkahwinan yang sederhana sahaja, tetapi meriah.
    13. Suka window shopping sebab buat masa ni DUIT tak mampu support hobi shopping.
    14. Actually, kalau stress atau sedih, Anna jugak akan kuar jalan2 kat shopping complex.
    15. Minat dgn muzik indie walaupun tak tau semua.. tapi layaaannnn~
    16. Minat jgk dgn MLTR, Air Supply, LENKA, BSB...
    17. Counselor to be.. InsyaAllah~ ;)
    18. Pendengar yang baik tau. Kawan2 la cakap. Heheheh.. Anna mmg suka dengar pandangan, masalah dan pendapat org lain. 
    19. Kadang2 cuak juga bila keseorangan di dalam gelap. wuhuuuu~
    20. Suka tgk TV mengisi masa lapang.
    21. Tak suke dgn orang yg smoking kat meja makan.. tak suke.. tak suke.. tak suke!
    22. Suka makan fast food. Sebab tu bambam pipi ni.. huahuahua...
    23. Last but not lease.. saya sayang dia.. lalalalalal~

    Nak TAG 5 Rakan Blog:


    Alhamdulillah~ Selesai sudah tugasan TAG ni..Thanks again untuk cik Kasih yang sudi Tag Anna.. Have a nice day...!!

    2 comments on "Anna di'TAG' oleh KASIH.."

    kasih suci on June 9, 2010 at 11:49 PM said...

    mmm bagus2..siapkan pon tugasan yg diberikan..hehehehe...

    no.4 : Agak manja dgn mak?Bukan ke mmg manje ke?hahahaha

    no.23: sape la agaknye tu ye?hehehehe

    annazanariah on June 10, 2010 at 2:02 PM said...

    hihihihi.. alhamdulillah.. siap pun kan..
    hehe.. actually mmg pun manja dgn mak..
    yg no 23 tu 'si dia di hati' la.. biarlah rahsia dulu.. tungguuuuu~

     

    ! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal