Wednesday, June 09, 2010

Renovate Rumah~

Hollaaa~


Macam dah lama je Anna tak update blog ni. Maklumlah semalam bz, pastu packing barang nk balik kampung. And now, I'm HOME! Lalalallala.. Heaven betul rasanya ada kat umah. Malam ni saja je Anna nk buat RENOVATION sikit kat rumah kecik Anna ni.. Maklumlah baru bertapak dalam dunia Blogger. FYI, proses renovation ni dibantu oleh my brother. Sayang kamu! Ngeee... Actually dia pun baru je nak buat blog. So, meh kita terjah blog dia.. Apa ada kat sana : BadrulHafiz
Thanks dik for ur help~

Anna rasa cukulah dulu entri ni.. Nak tido awal, esok nak ke majlis pertunangan my best friend. Silalah drop comment ye.. Heheheh~

6 comments:

Moots Harlow said...

good luck!

JaJa'Z said...

uik..tukar cat umah...tapi gadis bertudung kat blah tepi ni mengganggu la orang nak baca entri..hehhehe

annazanariah said...

moots harlow~ thank you... :)

annazanariah said...

kak jaja~ hihihi.. renovate sikit je umah ni ha.. owh gadis tu kaco ek.. nnt anna ubah dia.. TQ kak datang jenguk anna.. ;)

JaJa'Z said...

ha!kan bagus dah dok blah sana..ganggu je orang nak membaca..heheh

annazanariah said...

hehehe.. teruskan membaca ye kak jaja.. akak, akak ada sedara yg penah keje kat putrajaya tak.. sekarang dia kat bentong. nama dia hamidah.. muka akak sebijik cam muka kak midah tu.. heheh..