Wednesday, June 09, 2010

Renovate Rumah~

Posted by annazanariah at 6/09/2010 12:29:00 AM
Hollaaa~


Macam dah lama je Anna tak update blog ni. Maklumlah semalam bz, pastu packing barang nk balik kampung. And now, I'm HOME! Lalalallala.. Heaven betul rasanya ada kat umah. Malam ni saja je Anna nk buat RENOVATION sikit kat rumah kecik Anna ni.. Maklumlah baru bertapak dalam dunia Blogger. FYI, proses renovation ni dibantu oleh my brother. Sayang kamu! Ngeee... Actually dia pun baru je nak buat blog. So, meh kita terjah blog dia.. Apa ada kat sana : BadrulHafiz
Thanks dik for ur help~

Anna rasa cukulah dulu entri ni.. Nak tido awal, esok nak ke majlis pertunangan my best friend. Silalah drop comment ye.. Heheheh~

6 comments on "Renovate Rumah~"

Moots Harlow on June 9, 2010 at 2:30 AM said...

good luck!

JaJa'Z on June 9, 2010 at 10:05 AM said...

uik..tukar cat umah...tapi gadis bertudung kat blah tepi ni mengganggu la orang nak baca entri..hehhehe

annazanariah on June 9, 2010 at 10:35 AM said...

moots harlow~ thank you... :)

annazanariah on June 9, 2010 at 10:36 AM said...

kak jaja~ hihihi.. renovate sikit je umah ni ha.. owh gadis tu kaco ek.. nnt anna ubah dia.. TQ kak datang jenguk anna.. ;)

JaJa'Z on June 9, 2010 at 8:50 PM said...

ha!kan bagus dah dok blah sana..ganggu je orang nak membaca..heheh

annazanariah on June 9, 2010 at 10:38 PM said...

hehehe.. teruskan membaca ye kak jaja.. akak, akak ada sedara yg penah keje kat putrajaya tak.. sekarang dia kat bentong. nama dia hamidah.. muka akak sebijik cam muka kak midah tu.. heheh..

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal