Saturday, May 29, 2010

SeSegar HijaU DauNaN

Posted by annazanariah at 5/29/2010 11:00:00 PM
"Sayangilah sebuah perkenalan kerana di situ terciptanya kemesraan,
Kenangilah sebuah perhubungan kerana di situ terciptanya kerinduan"

.
.
.
Akhirnya niat untuk memiliki BLOG sendiri dah terlaksana.. hehehe..
dah lama nak buat, tapi banyak komitmen lain (sebenarnya bertangguh).
Ni hari kedua bergelar BLOGGER.
Hopefully pas ni akan rajinlah menulis n update blog.
.
.
.
Actually ANNA tak tau macam mana nk start.
Ada macam2 jenis blog kan? Ada personal, ada yg buat bisness, ada yg citekan life and tak kurang jgk yang buat blog untuk gosip2 artis and cerita2 media..
.
.
ANNA harap dgn ada blog ni dapatlah menambahkan kawan2,
berkongsi info and pengetahuan.
Walaupun berkawan secara maya, at least dapat kawan untuk berkongsi cerita dan bertukar2 pendapat.
Betul tak??? ngeee~
.
.
.
OK lah.. semoga pas ni ada idea nk tulis entri2 menarik untuk dikongsikan bersama. :)
.
.
SALAM PERKENALAN DARIPADA ANNA~

0 comments on "SeSegar HijaU DauNaN"

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal