Tuesday, June 01, 2010

:~Hazel Mata Hitamku~:

Posted by annazanariah at 6/01/2010 02:37:00 AM
Wahhhh... Hazelkah mataku? atau birukah seperti lagu Biru Mata Hitamku nyanyian Wings. 
Hehehe.. agak2 kan, ape entri sebenarnya kali ni Anna nak share?
Kalau Hazel, dah mcm lagu Kelly Clarkson : Behind these hazel eyes..
Lalalalla... cam segmen pop kuiz lak main teka2 lagu..
OK lah, Anna sebenarnya nak share tentang MATA.
.
.
.
.
.
Mata mmg anugerah yg paling berharga. Sebab tu juga ada pepatah berbunyi 'dari mata turun ke hati'. Anna mmg tak nafikan panjagaan kesihatan mata penting bagi semua org tak kira lelaki atau wanita, kanak-kanak or dewasa. Entri kali ni Anna bukan nak share tentang penjagaan mata, tetapi bagaimana menjadikan mata sebagai aset yg paling berharga.. Macam mana ya? Jeng3..
.
.
.
Anna nak share tentang make up mata yang Anna suka. Actually Anna suka smokey eyes, tapi sampai sekarang tak pandai2 lagi nk apply sendiri kat mata. Anna mmg dah dilahirkan dgn dark brown eyes.. So, Anna lebih suka make up mata dengan warna2 kayu atau natural je. Ni contoh eyes make up yang Anna teringin nak buat.
.
.
.
ni namanya golden smokey eyes

Satu lagi lite eyes make up cam gambar kat bawah ni:

cantik tak?

Hmmm.. k lah.. Anna upload gambar Anna yg dah di 'make over'. Hehehe.. Saje je suka2.

.
.
.
tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....!!!
.
Amacam? OK tak? Simple smokey eyes je. Kena asah bakat lagi ni. Banyak lagi yg basic tak explore. 
Sorry la kalau U all bosan ngan entri ni. Saje2 nk conteng2 kat blog. ngeeee~

Nota kaki: Pasni nak tolong make up best fren masa majlis pertunangan beliau. Kalau beliau izinkan, Anna upload gambar tu nnt~ daaaa...

2 comments on ":~Hazel Mata Hitamku~:"

The Hetzel on June 3, 2010 at 1:15 AM said...

wow!can't wait nk tgok photosbestfren u yg dah d make over! update cpat2 yeh!

annazanariah on June 3, 2010 at 1:28 AM said...

hahahha..
anna tak de pandai sgt make up.. simple2 je kowt~ hihihi..
insyaAllah, kalau beliau izinkan, anna upload nnt.. :)

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal