Monday, May 31, 2010

__ anda PHOTOGENIC?? mari join contest ni... __

Posted by annazanariah at 5/31/2010 03:13:00 AM
KLik! KLik!

Hye semua! Dgn excitednya Anna nk bgtau ni adalah contest 1st yg Anna join.
Tadi masa blogwalking ada yg diantara bloggers yg dah join pun. Tarikh tutup adalah 30 June 2010. So sempat lagi lah Anna nk join.
.
.
Actually contest ni dianjurkan oleh cik YEYEN. Antara syaratnya adalah:
.
1.terbuka kepada semua peringkat umur.
umur? kenapa nak berahsia?? heheh.. muda lagi ni...
2.gambar anda seorang ! kalo ade org laen,saye REJECT, :p muahahaha !!
mmg gambar single mingle pon ni.. :)

3.gambar anda mestilar sePHOTOGENIC yg mugkin,nampakkn 'umph~'nya .. hee :p , xkesah ber"edit ke tidak" yg penting 'umph~'nya saye nak tgk !! hihi :P
rasanya yg ni la photogenic antara yg lain. Ada la edit2 sikit bagi blurr kat sekelilig muka ni.. mcm ada aura kemenangan gitu.. hihi..

4.hanya sekeping gambar sahaja d benarkn ok ?? kalo pakwe nak join,tunggu next contest yeah .. :)
OK. Done!


5.mestilah menjadi follower YEYEN aka IZYAN IZZATY
OK. Done! Yeahhh...

6.sediakn entry khas untuk contest ni dan tag minimum 3org . [org2 yg d tag mesti tau ok ?? kalo x , saye SAMAN ! haha :P]
Disebabkan Anna masih baru 3 hari dalam blogger world, dengan rasminya Anna tag member yg ada je la.. cian kan? Member yg ditag adalah.. jeng3..


7.letakkan BANNER CONTEST yg ada d sidebar saya d BLOG anda ok ?? :)

 cun betul cik YEYEN ni.. :)

contoh gambar yg cik Yeyen upload:
like ur beautiful eyes.. Mata tu dah menceritakan tentang sesuatu. Bak kata pepatah, dari mata, turun ke hati. Mata yang bundar tak jemu dipandang. ahaks!
.
.
.
.
Untuk gambar fotogenic Anna.. Jeng3...

Anna suka pic ni walaupun agak chubby. Org cakap chubby tu cute. hahhaha... Tapi Anna selesa dgn pipi yg bambam ni.. Satu lagi apa yg Anna perasan, kalau bergambar mesti nk nampak GIGI. Senyuman seindah suria tu. Klau tak nampak GIGI tak lengkap tau. Baru lah gambar berseri dan menawan. Cik juri tertawan tak agak2. Hohoho.. Disebabkan gambar ni di snap dalam restoran, lighting agak tak berapa baik. Tapi still nampak Anna hepi bila mengadap makanan.. OK lah.. Mission complete. Wish me luck~

2 comments on "__ anda PHOTOGENIC?? mari join contest ni... __"

JaJa'Z on May 31, 2010 at 11:47 AM said...

chubby tu cute kan? nampak gayanya akak cute jugak la kan..kan kan? hehhe..insyallah nanti akak joint ok..kena cari gambo terbaik dulu..hehhe

annazanariah on May 31, 2010 at 1:39 PM said...

anna mmg sokong 100% chubby tu cute..
so, kita ni boleh buka club 'chubby itu cute'
heheheh...
anna risau ni kak jaja nk join. peluang anna tipis la, nk compete dgn akak yg cute ni.. :)

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal