Friday, June 24, 2011

Saya Penat

Posted by annazanariah at 6/24/2011 12:19:00 AM 4 comments
Hmm..



PENAT

PENAT

PENAT

Banyak mengeluh lagi la penat..

Fikir macam-macam termasuk perkara yang tak sepatutnya difikirkan pun penat jugak. Kalau duduk saja2 je tanpa buat apa2 pun penat juga... Better penat bekerja, ada hasil..

Tapi, sekarang ni tengah mengalami PENAT yang amat sangat. PENAT EMOSI. Haih! Dugaan datang mmg takde warning.. Tapi syukur, bila dugaan datang je baru kita bermuhasabah (bukan kita, tapi Anna sendiri la)... Kadang2 air muka yang ceria ni bukan membawa maksud senang hati, tapi penat menahan keterpaksaan melawan emosi...

Semoga perasaan penat ni hilang dibawa angin lalu... InsyaAllah..

Tuesday, June 07, 2011

Surat buat ibu sentap!

Posted by annazanariah at 6/07/2011 07:22:00 AM 7 comments
Jom baca surat ni.. Kalau anda seorang ibu, sure sentap punye la.. Sedih dapat berita camni daripada seorang anak. Tapi, baca sampai habis tau..

p/s: Anna juz share. Dapat dari e-mail.. 



Apa pendapat U all? Mungkin U all nampak beberapa moral of the story kat sini.. Boleh share..?? Hihihi..

Kembali Pulang

Posted by annazanariah at 6/07/2011 01:31:00 AM 0 comments
Kini kembali pulang ke daerah perjuangan. Demi menunaikan tanggungjawab sosial dan amanah sebagai seorang khalifah di muka bumi Allah ini.. 

Setelah seminggu bercuti di kampung halaman, melepaskan rindu terhadap family, tiba pula masa untuk mencari rezeki. Ya Allah bantulah hambaMu ini dalam melungsuri liku-liku perjalanan kehidupan yang serba rumit dan mencabar ini. Jadikan diri ini seorang yang tabah dan sabar..

Cepatnya masa bergerak, usia semakin berganjak... cantas dengan pantas...


Gambar dengan pengantin blum transfer. Ni pun cilok dari fb member.. ^___^

hmm.. apa2 pun tahniah buat rakan2 yang selamat mendirikan rumahtangga baru-baru ni.. Semoga jodoh kalian samai ke Syurga.. Buat rakan2 yg tak sempat untuk attend wedding u all, maaf.. Memang banyak sangat invitation.. =)

OK lah, ngantukk., jumpa lagi.. 

Pen off~~

Friday, June 03, 2011

Hye June!!

Posted by annazanariah at 6/03/2011 10:34:00 PM 3 comments
Salam...

Hye June! Hari ni dah 3 June.. Sekejap je masa berlalu.. Berhabuk dah blog ni takde entry nak update. Actually Anna dah habis study kat UTM. Hukhukhuk... Rindu lak nak masuk kelas. Ngee~~



Rindu.....

Rindu.....


Lega dapat lepas rindu kat family. Even dapat bercuti seminggu pun satu rahmat. Bukan senang nak dapat kesempatan balik kampung... Lalalalaaa...

Ahad---- Bertolak balik ke JB. Melaksanakan tanggungjawab untuk mencari rezeki demi sesuap nasi.. Huhuhu... 

Rindu....

Rindu....

Rindu dia.... ^___^
 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal