Wednesday, September 29, 2010

Doakan Anna ye Kawan-kawan

Assalamualaikum..

Anna ada di rumah (Alor Setar) sekarang.. Sampai pagi2 tadi kul 7am. Rehat-rehat jap tadi before sambung balik study Teori-teori Kaunseling. Banyak yg nak kena study balik. Huhuhu..



Actually esok pagi (8.00 am) Anna ada interview SPA kat Wisma Darul Aman.. Dah lama tak attend interview, cam nervous pun ada ni.. huhu.. Baju dah siap iron, resume dah sattle, sijil2 dah fotocopy. Tinggal nak stand by soalan2 yg bakal di tanya oleh interviewer jek. Anna harap U all doakan Anna dapat bertenang dan jawab soalan dengan baik dan yakin besok. Really need that job sebab sem depan dah habis belajar. Kuikuikui~~~ 

Ok la, siap dah entri ringkas untuk hari ni. Semoga berjumpa lagi kawan2. Thanks kepada yg sudi mendoakan Anna ye. Semoga U all juga berjaya di dunia dan di akhirat. (^_^)V


11 comments:

AIN said...

gudluck ye..
:)

Afiq said...

gdluck anna..afiq yakin anna bleh buatnye :)

Ahmad Zaki said...

Assalamualaikum..,

"Ya Allah.., jika ada keberkatan dalam doaku ini.., kau berikanlah keyakinan pada hati pada "sahabat blog" aku ini, fikiran yang tenang dan tajam serta permudahkanlah segala urusannya semasa ditemuduga untuk mendapatkan pekerjaan yang diperlukan olehnya..."


Awk tidur awal, jangan makan benda2 yg berkemungkinan akan memberi masalah pada perut di waktu pagi nnt... lepas solat doa pada Allah SWT, lebih afdal doa dlm hati semasa sujud terakhir, mohon restu mak ayah dan keluar rumah dengan keyakinan dlm hati serta didahulukan kaki kanan..

Datang awal di tempat temuduga, lebih elok 30 minit sebelum tiba masanya agar fikiran awk mendapat masa yg cukup utk tenang...

Lagenda said...

insyaallah..ana leh buat!!
Gud luck ok dear..

Notami said...

salam..anna de intrview spa utk ape ek? :) pe pon, smoge dpt wat yg trbaek..

sweetsal said...

anna jangan gelabah, jawab dgn tenang ok..insyaAllah..mudah2an anna berjaya..

Izan Ishak said...

anna...kak izan doakan anna buat yg terbaik utk interview esok ye...godd luck!

padin said...

gudluck anna, hehe

Nur Hayaty said...

good luck dear....=]

gdoupt_monster71 said...

semoga semuanye berjalan lancar...aminnn

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

insyaAllah anna tenang... n berjaya... =)