Sunday, May 08, 2011

Sepagi di Hutan Bandar Mutiara Rini

Posted by annazanariah at 5/08/2011 11:25:00 PM

Assalamualaikum...,

Saje je nak share dengan U all tentang aktiviti Anna pagi tadi. Anna ke Hutan Bandar Mutiara Rini pagi tadi jam 7am. Gi dengan Sis Jue. Niat asalnya juz nak guna fasiliti senaman yang ada kat situ, tapi akhirnya kami berdua tertarik nak join aerobic.  Best sangat tau. Lebih kurang sejam kami bersenaman.. Heheh.. Memang terbaik lah.. Berpeluh-peluh. Kalau setiap hari gi sure leh maintain kesihatan badan.. =)

Ramai yang join, Anna anggarkan lebih daripada 50 orang. Terdiri daripada pelbagai lapisan umur dan bangsa. After aerobic, kami berdua sempat lah guna beberapa alatan senaman kat situ, tapi memandangkan matahari dah mula memancarkan sinar dengan garangnya, apa lagi... Rehat n bergambar lah.. Hehehe...



Kami balik kul10am. Tapi before balik tu, singgah pasar. Masak timeeeee... Dah lama tak ke dapur. Maklumlah dah lama tak balik umah. Mujur ada chef Jue.. So, kami masak Asam Pedas Ayam ala Melaka... Perghh!! Syokkk.. Menambah2 makan nasik.. (padahal pagi tadi baru je aerobic)..  Kuang3~~

Gambar asam pedas boleh refer kat fb.. Tapi nak bg amaran: Jangan terliur OK.. Hahaha...

2 comments on "Sepagi di Hutan Bandar Mutiara Rini"

kasih suci on May 9, 2011 at 12:49 PM said...

wah...pergi senamrobik x ajak...hehehe...dah lama x bersukan..

annazanariah on May 9, 2011 at 3:54 PM said...

u kan boleh bersukan dengan hubby.. atlet tu.. heheh.. kebetulan ada, join sekali lah.. =)

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal