Monday, February 07, 2011

BBQ Housewarming


Salam.. U all sihat? Anna seharian hari ni sakit kepala... Agaknya terlebih banyak makan Kambing BBQ kot. Ngee~ Actually semalam Anna attend jemputan BBQ housewarming my dear fren.. Kt Pulai. Makumlah masuk umah baru. Tengok gambar dulu la baru cerita..


U all perasan tak? perasan tak? erkk.. perasan ape? Hehhe.. Baju kitorang! Kebetulan nak pakai purple okie.. Seyez tak janji pun. Dah kena cop kitorang ni kendarat. huhu.. takpe.. takpe.. 

Gambar 1st yang tengah makan mee goreng tu la puan rumah ni. Oppss.. Bakal puan k.. Aktiviti gurl hanyalah tolong hidangkan makanan. Yang guys kat luar sediakan BBQ yang best. Sambil makan, kitorang layan movie.. Hmm.. Actually kami takde la masak2 macam kenduri tu, sebab tema BBQ ni ala pot luck. Setiap tetamu bawak makanan. Pihak kami sediakan fruit salad, bubur cha-cha, fresh orange, dan kopi-o panas. Antara hidangan lain yang ada, mee goreng, murtabak, Kambing BBQ, Chicken wings BBQ, dan ice cream.. Nyummy.. Kenyang bangat..

Dah habis satu movie, sambung movie lain pulak.. Kami berangkat balik ke UTM jam11.30mlm dengan perut yang kenyang dan mata yang ngantuk. Alhamdulillah, cukup pakej. teheee..

Dikesempatan ni Anna nak ucapkan Selamat Pengantin Baru buat pasangan Shamsiah & Fakhrul. Semoga kalian sentiasa happy sampai ke Syurga.. Semoga dipermudahkan urusan kalian dalam mendirikan mahligai bahagia bulan depan k.. Ehem.. Jangan lupa, kalau buat makan2 lagi invite la ye. Hahaha..

Baiklah, cukup la sampai sini dulu. Mau tido dah.. Daa.. salam~

2 comments:

kasih suci said...

hehehe...part semua pakai baju purple tu memang klako kan...x pasal2 kena cop geng rewang...ntah pape je diorang tuh...huhuhu..

thanks tau sudi dtg umah baru kitorang...tolong2 hidang dan masak2...hehehe...lenkali leh la kita buat makan2 camtu lg...jangan serik tau nk tolong kami lagi...hihihihi...

annazanariah said...

heheh.. tak kisah la geng rewang pon..

welcome.. len kali ajak la lagi ea.. takde seriknye.. nanti nak picnic kat luar lak.. tea time ke.. maklumlah ada taman cantek.. sukee... hihi..