Tuesday, January 25, 2011

Contest blog paling comel, cantik dan kemas

Salam...

Dah lama kot Anna tak join CONTEST. Biasanya join GA je. hehhe.. Hari ni Anna telah di'invite' oleh Cik Princess Sunshine untuk join Contest yang dianjurkan oleh Cik Farzana Farzanto. Hadiah pun cambest kan.. kalau la menang.. hehe.. Tapi rasa cam tak layak je sebab tengok contestant lain semua power-power. Saingan HEBAT belaka.. But, tak salah mencuba kan..





syarat-syarat penyertaan ::
  1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangi Boutique  . like dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantikcomel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.
Nak ajak:

kasih suci
green lady
sweetsal
jaja'z
shalida


DONE!

5 comments:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

nmpk best tp lom ada ms la nk make up blog anies tu

Citarasa Rinduan said...

salam....
all the best...semoga berjaya

Bayu Kenangan said...

masuk kontest ye.... semoga berjaya...

annazanariah said...

thanks u all... wish me luck.. kekekekeee..

kasih suci said...

eh cik Kasih kena tag ke? xtau pon..huhu