Tuesday, January 25, 2011

Contest blog paling comel, cantik dan kemas

Posted by annazanariah at 1/25/2011 10:46:00 AM
Salam...

Dah lama kot Anna tak join CONTEST. Biasanya join GA je. hehhe.. Hari ni Anna telah di'invite' oleh Cik Princess Sunshine untuk join Contest yang dianjurkan oleh Cik Farzana Farzanto. Hadiah pun cambest kan.. kalau la menang.. hehe.. Tapi rasa cam tak layak je sebab tengok contestant lain semua power-power. Saingan HEBAT belaka.. But, tak salah mencuba kan..





syarat-syarat penyertaan ::
  1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangi Boutique  . like dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantikcomel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.
Nak ajak:

kasih suci
green lady
sweetsal
jaja'z
shalida


DONE!

5 comments on "Contest blog paling comel, cantik dan kemas"

http://aniesandyou.blogspot.com on January 25, 2011 at 12:03 PM said...

nmpk best tp lom ada ms la nk make up blog anies tu

Citarasa Rinduan on January 25, 2011 at 12:35 PM said...

salam....
all the best...semoga berjaya

Bayu Kenangan on January 25, 2011 at 2:50 PM said...

masuk kontest ye.... semoga berjaya...

annazanariah on January 27, 2011 at 9:30 AM said...

thanks u all... wish me luck.. kekekekeee..

kasih suci on January 30, 2011 at 9:41 PM said...

eh cik Kasih kena tag ke? xtau pon..huhu

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal