Thursday, January 20, 2011

Bermulanya Tugasku

Posted by annazanariah at 1/20/2011 10:07:00 PM
Assalamualaikum..~

Update cepat-cepat ni.. Hehehe..

Alhamdulillah, esok cukup seminggu Anna menjadi kaunselor pelatih.. Even masih baru, namun ada beberapa perkara dah dipelajari. Sepanjang 4 hari ni Anna baru dapat seorang klien, tapi bukan buat sesi, juz pre-session.. Dalam tersenyum, hati tetap berdebar. Layakkah diri ni menjadi kaunselor? Namun, Anna gagahkan juga hati ni untuk kuat menghadapi cabaran... Phewww~ Takut pun ada, bila klien yang datang meletakkan harapan yang tinggi. Semoga Allah permudahkan segala urusan..

Hari Isnin: Lapor diri di Klinik Kaunseling & Psikoterapi.. Takde apa2 yg menarik untuk diceritakan..
Hari Selasa: Membantu supervisor menyiapkan dokumen COPPA (sila google kalau nak tau). Tujuannya adalah untuk mendapatkan MQA dalam beberapa perkara..
Hari Rabu: Perbincangan bersama rakan sejawatan bagi membangunkan klinik dan juga merancang program2 yang relevan. Sebelah petangnya, klinik dikunjungi oleh seorang klien (staff UTM). Juz pre-session dan buat appointment.
Hari Khamis: Cuti... ngeeeeee~
Hari Jumaat: Semoga lebih ramai orang yg sudi datang klinik.. Jom.. Jom.. jangan malu2.. Datang ye... =)

OK lah, jom tengok gambar lak.. hehe..


Ni kat ruang tamu KKP


Antara ruang yang patut U all datang tengok sendiri.. hehe..


2 comments on "Bermulanya Tugasku"

De'din on January 20, 2011 at 10:51 PM said...

gudluck !
jdi elok2 yer

btw, jom join contest dedin !
kalo nak tau lagi ?
buka lah blog dedin
hehe

annazanariah on January 21, 2011 at 2:10 AM said...

@De'din--- thanks ye.. insyaAllah kalau ada kelapangan Anna join contest tu ye... sekarang juga Anna gi jenguk blog awak.. hihi..

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal