Tuesday, December 14, 2010

NARNIA memang best!

Posted by annazanariah at 12/14/2010 05:13:00 PM
Siapa yang dah tengok NARNIA 3? Sila senyum.. Hehehe.. Anna baru berkesempatan tengok NARNIA 3 semalam kat TGV Jusco Balakong. Tapi sayangnya tak tengok yang 3D. Apa2pun, mmg best lah. Anna bagi 4 stars from 5. Bagi yang belum tengok, sila ke panggung wayang berdekatan ok. Tak rugi.

Anna gi berdua je dengan kawan Anna. Dina a.k.a GreenLady. Mulanya nak tengok Repunzel, tapi mana da show time malam. Kalau nak tengok Repunzel pagi dan petang je. So, mujur ada pilihan lain yang best. 

Hari Jumaat lepas Anna berkesempatan juga tengok Ngangkung. Memang lawak + seram. Memang best U all. Hujung2 tahun ni banyak lak kuar cite best2 kan. Tapi kewangan la pulak yang parah. Kuang3..

So, ada cadangan lagi untuk tengok cite lain yang best? Apa pendapat U all dengan cite AKU TIDAK BODOH, JANIN, HANTU KAK LIMAH, UNSTOPPABLE dan HARRY PORTER.. Waaahhh.. banyaknye cite..

Ok, lah.. stop dulu.. Daaa...

6 comments on "NARNIA memang best!"

kasih suci on December 15, 2010 at 10:22 AM said...

Unstoppable ngan Harry Porter best...layan..

annazanariah on December 15, 2010 at 12:39 PM said...

wow.. dah tengok ke unstoppable? macam tak sempat je.. malam ni nak tgk repunzel lak. heheh..

MiSzy DiaN on December 15, 2010 at 3:08 PM said...

tak tengok lagi wyg2 yg len..kecuali harry potter je..
hehehe

annazanariah on December 16, 2010 at 3:13 AM said...

ok la tu dah tgk harry porter, anna ni belum tgk harry porter. taktau nak ajak sapa temankan. masing2 dah tengok. huhuhu.. tunggu kuar kat tenet la kot nanti, donlod jek.. hihihi...

afiff edogawa on December 16, 2010 at 10:16 AM said...

narnia best x? blom tgk lg ni... tp, rapunzel, confirm pecah perut gelak je..haha.. :D

annazanariah on December 17, 2010 at 12:18 PM said...

narnia best.. recommended! gi la tgk. kalau 3D lagi syok kot.. rapunzel tak kesampaian nak tgk.. tiket asyik sold out je.. huhu..

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal