Friday, November 12, 2010

Lega dah sattle..

Alhamdulillah~ Selesai satu paper FINAL EXAM pagi tadi. Subjek Human Development. Soalan tahap kapal selam!. Berpinar2 mata ni jawab plus ngan mengantuk tak cukup tido. Huhu.. Apa2 pun sangat lega lah. Yang lepas, lepas la kan. Skrg fokus untuk satu lagi paper (25 Nov 2010) dan prepare untuk present paper.. 

Ya Allah, Kau permudahkanlah segala urusanku. Aku tahu segala halangan dan cabaran ni adalah terbaik buat diriku. Hanya Engkau yang mengetahui susun atur perjalananku. Aku merendah diri meminta pertolongan dariMu Ya Allah~~


InsyaAllah, malam ni bertolak balik kampung. Bercuti selama seminggu. Rehat kat rumah sambil study. Pasni kembali sibuk dengan urusan perkuliahan dan aktiviti kolej. Tak sabar lak nak tunggu sem depan. Hehehe..

K lah, yuk ikut balik KEDAH JELAPANG PADI! =)




7 comments:

.s.o.f.i.a. said...

i'll be in kedah dari ahad-raya haji....
jom meet up!!!

Wanzi said...

salam... nanti ambil hadiah ye

Tomato Gurl's Life said...

good luck anna..sori lm xjenguk anna..huhu

Wanzi said...

salam anna.. tima kasih sudi terima banner tu.. so kenapa tidak copy kod yang disebelah bawah satu lagi.. kalau ambil kod yg tu nanti ada link sekali.. senang nati kawan2 anna nak ambil link banner ni....

izyani_azahari said...

bestnye balik kampung!!
tak abes exam lagi ni. :(

Mario said...

selamat pulang beraya....slmt hariraya ye

aishah_conteng_je said...

selamat hari raya! =]