Friday, September 24, 2010

Jamuan Hari Raya Staf KTF

Assalamualaikum pembuka bicara....~~

Alhamdulillah, kenyang lagi malam ni dengan JAMUAN + MAKAN-MAKAN! Mau menangis tengok alat penimbang yang semakin hari semakin segak bergaya menambah angka.. Huhuhu..

Actually tadi Anna attend JAMUAN HARI RAYA STAF KTF, yang mana dihadiri oleh staf-staf serta family masing2. Staf2 ni termasuklah pengetua kolej, staf2 pentadbiran, staf2 sokongan, felo, pembantu felo dan juga staf yang bekerja di KTF. Mmg meriah + best!

Menu merupakan pot lock. Takde hidangan utama sebab semua dah dikategori sebagai hidangan utama.  Antara hidangan yg ada Nasi Beriyani, Laksa Penang, Satay, Bihun Goreng, Mee Goreng, Lontong, Mee Kari dan macam2 lagi la.... Punye la banyak makanan. Sampaikan boleh tapau lagi.

Hmmm.. Tak tau dah nak cite ape. Tgk gambar la kalau nak tau kemeriahannya..~~
















Anna-cakap: Syukur dengan rezeki yg Allah kurniakan~~


12 comments:

sweetsal said...

bestnye tengok banyak makanan yg sedap2 tu..tumpang blh makan, pulun je, berat badan belakang kira...rezeki tu, jangan ditolak..hehe

annazanariah said...

@ sweetsal.. akak.. nak belakang cerita tu time makan je. mmg tak hengat! Hehehe.. tapi pastu, mula la risau makin menjadi2 menambah berat ni. hohoho..

kasih suci said...

saya jeles x dpt join..hukhuk

annazanariah said...

@ kasih suci... saya terkilan bila kasih kene 'kidnapped' semalam.. huhu. takpe, next time u have to join ya dear. ada tiga tarikh penting lagi untuk jamuan + makan2..

sabtu: 25 sept
isnin: 27 sept
sabtu: 2 oct

don't miss it.. huahuahua...~~

.s.o.f.i.a. said...

pas raya nie memang berat badak naik mencanak2....... me berat badan tak nampak ada pertambahan number tapi dah macam ikan buntal rasanya nie......

Tomato Gurl's Life said...

best makan..ok cumil je anna :)

annazanariah said...

cik pia.. hehe.. ikan buntal kan comel.. ok la tu.. :)

cik tom..makan mmg best! tapi tambah berat yg tak best.. huhu..

padin said...

bestnya, xde ajak orang larkin ke? hehehe

Anonymous said...

makan atas tikar ke..
classic..!!!

annazanariah said...

@padin: opss.. kalau ajak org larkin, ade ke dia nk datang? hehe

@tim: ha'ah.. best sikit lepak atas tikar. meja n kerusi juga disediakan.. tapi kami prefer tikar.. =)

kasih suci said...

for sure la i x dpt join makan2 pada 2hb tu...hehehehe

annazanariah said...

yup.. i know.. but tomorrow can.. hehehe.. take care dear~~~