Friday, September 24, 2010

Jamuan Hari Raya Staf KTF

Posted by annazanariah at 9/24/2010 12:47:00 AM
Assalamualaikum pembuka bicara....~~

Alhamdulillah, kenyang lagi malam ni dengan JAMUAN + MAKAN-MAKAN! Mau menangis tengok alat penimbang yang semakin hari semakin segak bergaya menambah angka.. Huhuhu..

Actually tadi Anna attend JAMUAN HARI RAYA STAF KTF, yang mana dihadiri oleh staf-staf serta family masing2. Staf2 ni termasuklah pengetua kolej, staf2 pentadbiran, staf2 sokongan, felo, pembantu felo dan juga staf yang bekerja di KTF. Mmg meriah + best!

Menu merupakan pot lock. Takde hidangan utama sebab semua dah dikategori sebagai hidangan utama.  Antara hidangan yg ada Nasi Beriyani, Laksa Penang, Satay, Bihun Goreng, Mee Goreng, Lontong, Mee Kari dan macam2 lagi la.... Punye la banyak makanan. Sampaikan boleh tapau lagi.

Hmmm.. Tak tau dah nak cite ape. Tgk gambar la kalau nak tau kemeriahannya..~~
















Anna-cakap: Syukur dengan rezeki yg Allah kurniakan~~


12 comments on "Jamuan Hari Raya Staf KTF"

sweetsal on September 24, 2010 at 7:26 AM said...

bestnye tengok banyak makanan yg sedap2 tu..tumpang blh makan, pulun je, berat badan belakang kira...rezeki tu, jangan ditolak..hehe

annazanariah on September 24, 2010 at 8:33 AM said...

@ sweetsal.. akak.. nak belakang cerita tu time makan je. mmg tak hengat! Hehehe.. tapi pastu, mula la risau makin menjadi2 menambah berat ni. hohoho..

kasih suci on September 24, 2010 at 8:41 AM said...

saya jeles x dpt join..hukhuk

annazanariah on September 24, 2010 at 9:03 AM said...

@ kasih suci... saya terkilan bila kasih kene 'kidnapped' semalam.. huhu. takpe, next time u have to join ya dear. ada tiga tarikh penting lagi untuk jamuan + makan2..

sabtu: 25 sept
isnin: 27 sept
sabtu: 2 oct

don't miss it.. huahuahua...~~

.s.o.f.i.a. on September 24, 2010 at 10:54 AM said...

pas raya nie memang berat badak naik mencanak2....... me berat badan tak nampak ada pertambahan number tapi dah macam ikan buntal rasanya nie......

Tomato Gurl's Life on September 24, 2010 at 11:01 AM said...

best makan..ok cumil je anna :)

annazanariah on September 25, 2010 at 7:47 AM said...

cik pia.. hehe.. ikan buntal kan comel.. ok la tu.. :)

cik tom..makan mmg best! tapi tambah berat yg tak best.. huhu..

padin on September 25, 2010 at 6:02 PM said...

bestnya, xde ajak orang larkin ke? hehehe

tim on September 25, 2010 at 10:10 PM said...

makan atas tikar ke..
classic..!!!

annazanariah on September 26, 2010 at 2:07 AM said...

@padin: opss.. kalau ajak org larkin, ade ke dia nk datang? hehe

@tim: ha'ah.. best sikit lepak atas tikar. meja n kerusi juga disediakan.. tapi kami prefer tikar.. =)

kasih suci on September 26, 2010 at 12:30 PM said...

for sure la i x dpt join makan2 pada 2hb tu...hehehehe

annazanariah on September 26, 2010 at 7:29 PM said...

yup.. i know.. but tomorrow can.. hehehe.. take care dear~~~

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal