Saturday, August 21, 2010

Flo Ellen's 1st Giveaway

Posted by annazanariah at 8/21/2010 10:02:00 PM
Holaa....~

Finally, ada juga kesempatan Anna untuk join Ellen's 1st GA ni. FYI, Ellen sendiri yang menjemput Anna join GA yang beliau anjurkan sempena umur blognya yang dah menjangkau sebulan. Tahniah Ellen. Wow..! Kalau U all nak tau, Ellen ni sgt la peramah. That's why la follower beliau dah melebihi 500 orang even baru je sebulan. Tahniah ye Ellen.. Ellen ni jugak GENG PENGOPI TEGAR di PADINNO KOPITIAM. But, lately Anna je yg jarang berkunjung ke sana sebab kekangan masa.. BAiklah, tanpa membuang masa, jom tgk camne cara nak join GA ni.. Layanzz...~

***********************************************

Flo Ellen's 1st Giveaway
19hb Ogos 2010~~~19hb Sept 2010
Tarikh Tutup : 19hb Sept 2010 pada atau sebelum jam 11.45 



U all nampak ape yg berkilauan tu? Haaa.. yg tu la yg buatkan mata Anna bling2 ni. Hehehe.. Bestnye kalau dapat kan? Kalau U all nak, jom join GA ni jugak. Caranya mudah aja bah..

Teka umur anak Ellen yg comel ni. OK, lets begin ya..



Umur Bryan:

Gambar 1: Satu tahun 7 bulan

Gambar 2: 8 bulan

Gambar 3: 4 tahun 2 bulan

Gambar 4: 3 tahun

Dah nama pun teka, sure la ada betul ada salah kan? Tapi Ellen tetap akan bagi hadiah kepada pemenang yang meneka paling hampir dengan jawapan yang tepat. Hopefully Anna la yg menang tu kan..

Ucapan sikit: Daripada gambar2 ni Anna rasa Bryan very cute boy, active dan suka posing. Gambar2 Bryan semua natural looking. Comel macam mummynya juga.. Heheheh.. :)

Nak tag kawan2: Kak ros dan kak lin

DONE~


1 comments on "Flo Ellen's 1st Giveaway"

FloEllen on August 21, 2010 at 10:40 PM said...

fuyohhh....mcm ngam....hmmm...gurau jer!!suspen tak...apapn kita tgu tarikh ttpnya yer...

BTW tq tq coz sudi join..hehhee

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal