Monday, July 26, 2010

Award from Yyunie

Posted by annazanariah at 7/26/2010 01:27:00 AM
Alhamdulillah, dapat award lagi. Award yg ke-2 untuk hari ni. Thanks ya YYUNIE

*****************************************************************




Write 5 interesting fact about the person who gave you award .
+ Cute girl
+ Rajin
+ Happy go lucky
+ Peramah
+ Baik hati


Write down 10 interesting about yourself and your hobby .
+ Anak pertama dalam family, so agak tegas
+ Minat purple, maroon, brown and blue
+ Minat novel, tapi dah lama tak layan novel
+ Big fan of korean movie and drama, tapi tak ingat pun nama pelakon2 yg hensem2 dan cute2 tu
+Bercita2 nak jadi kaunselor, tapi risau kalau kena handle kes2 remaja
+ Selalu mengatakan nak 'think positive', tapi kdg2 terfikir negatif juga
+ Cepat terasa (sensitif) tapi cepat cool and lupakan
+ Suka tengok kucing, tapi geli nak main2 ngan kucing.. hahaha
+ Ada impian nak ke Kota Cinta Alhambra sebagai salah satu destinasi percutian
+ Dah ada lesan kereta, tapi simpam buat frame sampailah ada kereta sendiri nnt~


Pick your most 10 deserving recipient and describe them .
+ lissaliyya best baca petua2 kat blog beliau :)
+ mus blogger UTM jgk. Suka baca update tentang aktiviti2 beliau
+ jeman beragas baru je kenal, tapi sgt peramah dan baik hati
+ insanbiasa blog yg berinformasi
+ nuriz blog best sebab macam2 ada.. :)
+ afiq sejuk mata.. warna biru yg lembut~
+ esther yg peramah
+ shameel banyak info yg berguna kat blog ni
+ ustazlove blog berilmu, ada jenaka, santai dan nasihat
+ sis lin sangat mesra, penyayang dan baik hati


Alhamdulillah.. selesai sudah.. (^_~)V

2 comments on "Award from Yyunie"

sweetsal on July 26, 2010 at 6:55 AM said...

destinasi percutian tu kt mana ek..tak pernah dengar pun..hmm..nama kita takde dlm list ke?...gurau2...hehe

annazanariah on July 26, 2010 at 3:02 PM said...

@ sweetsal~ ala kak.. jgk kecik hati tau.. akak da bomb tau. award lagi best for u nnt. hehehe.. tempat tu kat spain. akak search la. romantik sgt tau. hehehe..

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal