Friday, June 25, 2010

Ustaz Love Monthly Contest

Posted by annazanariah at 6/25/2010 04:55:00 PM
Assalamualaikum...~

Salam bertemu Hari Jumaat penghulu segala hari.. Petang yang indah ni best kan kalau lepak2 kat rumah sambil tgk TV.. opss.. bagi org Kedah macam Anna ni mmg la lepak jumaat sebab cuti. Hehhee..

Ok, Anna join contest lagi.. Contest yg cukup menarik bg Anna sebab syarat yg simple, hadiah yg menarik dan soalan pun menarik. tapi nak bg jawapan tu macam final exam pun ada.. Ahaks!

Before tu, eloklah Anna perkenalkan empunya contest ni:
Ustaz Love yg berasal dari Kuala Lumpur ni mula berbelog since March 2010.
Tapi hasil penulisan beliau dah mencecah 98 entri pada bulan June ni sahaja.. Wow! Rajinnya Ustaz love menulis. Hasil penulisan beliau juga menarik dan seronok dibaca.


"Saya sukakan blog Ustaz Love kerana penulisannya merangkumi pelbagai aspek termasuklah aspek keilmuan, pengetahuan am, isu semasa, coretan harian, nasihat dan sumber motivasi."

Kalau U all nak tau syarat dan hadiah yang ditawarkan, jom kita terjah blog Ustaz Love!
Sila KLIK di sini ye. Jom ber'contest' sambil menambahkan kenalan blogger.. Jangan fikir lama2 tau. tarikh tutup 30 jun 2010. Ayuh...!

0 comments on "Ustaz Love Monthly Contest"

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal