Friday, June 25, 2010

Loading page lembap? Nak tau cara BLOGWALKING tanpa ROAD BLOCK?

Posted by annazanariah at 6/25/2010 03:46:00 PM
Pernah tak U all alami page yg lambat sangat loading..? Ianya dah melambatkan U all nak blogwalking. Kalau tak, dalam masa sejam dah 50 blog U all buka, tapi sebab ada sesetangah page yg lambat loading, dalam sejam hanyalah 20-30 blog je U all dapat ziarah.. Tension kan? Lastly, U all tinggalkan je blog tu sebab dah terbantut nak baca n ziarah sebab dah tunggu lama pun still skrin putih.. OOhhh! Ada juga yg nak bertukar jadi increadible HULK! Hohoho...
Semalam Anna teruskan blogwalking walaupun dah ngantuk, Anna gagahkan juga.. Dah la broadband buat hal, loading page lak lambat.. tetiba Anna dipertemukan dengan satu blog yg dapat menjawab persoalan Anna nape page lambat loading.. Harap2 U all semua dapat baca la kan.. ye la nak tegur n cakap pasal tips tu kat tuan rumah, kang ada yg kecik ati.. Tapi sama2 la kita usahakan ye supaya kita semua dapat BW dengan hepinye dan dengan senang dapat UP trafik all bloggers...

Skrg, jom kita baca apa tips tu... Sila KLIK DI SINI.. Credit to Miss Nuriz for sharing da info.. Harap dapat bagi panduan untuk semua.. TATA...!



0 comments on "Loading page lembap? Nak tau cara BLOGWALKING tanpa ROAD BLOCK?"

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal