Thursday, June 24, 2010

Eikasyaza Green Contest!

Posted by annazanariah at 6/24/2010 02:03:00 AM
Halluuuuu..~ kihkihkih.. rajin lak malam ni nak join contest. Time blogwalking jumpa je macam2 contest. Rambang mata jadinya.. Boleh gitu..?? Hahhaa..

Ok, macam biasa setiap contest tentu ada bannernya kan.. 
Jom tgk banner yg keHIJAUan ni~


Sebagai menyahut cabaran, Anna dah ready dengan gambar memakai baju hijau. Tapi b4 tu nak perkenalkan dulu penganjur contest ni.. Nama yang sangat cool~ eikasyaza sesuai dengan minatnya dengan kehijauan. Kalau nak tengok blog beliau sila klik kat nama tu ye..

OK, now jom kita zoom syarat lak. Kalau tak, reject lak nnt..

  1. Jadi follower saya (tak nak pon xpe.. tapi credit kepada yang follow) ~ i follow you... (:
  2. Buat simple entry pasal contest nie and letak picture kat atas di blog korang.. jangan lupa link ke blog i ye.. ~ semestinya..
  3.  Letak gambar korang (sorang2 je) memakai pakaian berwarna hijau dan di kelilingi kehijauan ~ gambar kat bawah nnt ye.. mmg hijau..
  4. Tinggal url entry korang di comment box entry ni ye.. senang i nak p check.. ~ baiklah.. saya faham.. hihihi..

PRESENTING......~
.
.
.
.
ANNA in GREEN mOdE!


Gambar ni diambil masa keja tahun lepas. Ni gambar hari terakhir keja kat situ sebab nak berhenti untuk sambung belajar. Kebetulan jumpa gambar ni masa godek2 album. So dengan bersemangat Anna mengedit sedikit sebanyak supaya latar belakang lebih cerah.. Actually gambar kat dinding tu kaler hijau also sofa belakang tu pun warna hijau. Tapi sayangnya tak nampak. It's Ok la, yang jelas pokok di sebelah tu mmg support environment. Hope menjadi pilihan jurilah ye~ TQ..

2 comments on "Eikasyaza Green Contest!"

eikasyaza on June 24, 2010 at 2:03 PM said...

anna, sorry lmbt..hehe..ok2 dah tengok n noted! thanxs for joining and gud luck okei.. wait 4 the result...heeeeee

annazanariah on June 25, 2010 at 12:45 AM said...

ok.. TQ~ harap2 menang la ye.. hihi..

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal