Wednesday, June 23, 2010

Dendam Orang Minyak VS TAG MR HAPPY

Posted by annazanariah at 6/23/2010 05:44:00 PM
Hye U all~ Buat ape petang2 yang indah ni? Anna online sambil tgk TV3 ni. Dendam Orang Minyak.. Best jgk cite ni.. Suspen + berinformasi. Eheh! Actually petang ni bukan nak cite sinopsis drama ni, tapi nak bayar hutang TAG. Kalau bertangguh lagi nnt terlupa lak. Bukan tak hargai, tapinya masih tak berkesempatan lagi. Adakah alasan? Maafkan diriku ini...~ Bukan alasan, sebenarnya bila nak buat task ni je, tetiba teringat nak buat entri. Idea yg tengah segar tu takleh disia2kan. Walaupun tak sampai tahap superb...~ OK, jum kita tgk TAG ape..
.
.
.
.
.
.

Tag ni datangnya daripada Mr Badrool.. Oh! Familiar dengan nama ni..?
Dah tentulah.. Salah sorang my BF tau..
Hahahha.. nak mula bergosip la tu.
Ingat Anna ada ramai BF ye?
Terpulanglah. Nak kepastian tanya tuan empunya badan sendiri k.. (:
.
.
TAG apa agaknya ye?
.
.
.

Erk..? Mr HAPPY? Miss Happy more suitable kowt~ Ahaks!
Macam biasa, setiap tag yg dijawab mmg ada soalan cepu emas kan..
So, layanzzzz~

1. Adakah anda rasa happy sekarang?
Haruslah....~ Rumahku syurgaku.. Heaven betul..
2. Kenapa anda rasa happy?
Saya sayang rumah saya kerana rumah saya best! Ehh.. Salah iklan lak. Hepi sebab dapat bersama family. Biasanya Anna jarang dapat bersama family sebab actively join aktiviti bagai kat U. Pastu dapat makan puas2 kat rumah, lepak2 tgk TV.. Mmg bahagia lah~
3. Apakah yang boleh membuatkan anda happy?
"Bila orang sekeliling hepi, aku pon turut hepi.. Especially bile my mom n dad hepi.." (Badrool, 2010). Hehhe.. aci kan jawapan sama.. Kalau family hepi, Anna pon hepi. Kalau dapat selesaikan masalah pun buatkan Anna hepi. Kalau stress, jadi xhepi, so makan choc release skt~
4. Nyatakan warna yang anda suka?
Warna 1st yg Anna suka BIRU. That's why sebagai menghargai warna ni, tajuk blog Anna BLUE CRYSTAL~ Tapi now Anna lebih prefer warna purple, maroon and brown (soft).
5. Beritahu 9 orang yg anda mahu Tag:
OK, 9 org yg Anna tau Hepi adalah:


To all 9 happy frens.. sorry kalau U guys dah penah dapat tag ni.. Tapi Anna tetap rasakan U guys mmg cool and HAPPY~




5 comments on "Dendam Orang Minyak VS TAG MR HAPPY"

I*K*T*I*R*A*F on June 23, 2010 at 5:54 PM said...

thanx :)

nanti saya amik eh?

annazanariah on June 23, 2010 at 10:43 PM said...

tq jgk.. nnt dah buat gtau anna ye.. hihihi.. nk g bace..

PinQib on June 23, 2010 at 11:18 PM said...

sweet nye.. nama belog sempena wana favy.. me too..
jum singgah belog saya

belalang hijau on June 24, 2010 at 3:19 AM said...

thanks anna...
anna bukan saja rajin buat kopi utk belalang,
tp rajin jugak tag belalang...
nanti belalang buatkan yea...

annazanariah on June 24, 2010 at 8:53 PM said...

PinQib: hihihi.. tu la.. kalau dulu, beli baju semua nak biru.. biru selalu cantik kat mata ni~

belalang: hihi.. buat kopi mudah aje.. buat tag ni susah jgk. hihi.. selamat menjawab ek.. :)

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal