Monday, August 02, 2010

1st August is Friendship Day

Posted by annazanariah at 8/02/2010 01:54:00 AM
Hye All...~

U all ada baca tak previous entri Anna tentang Hari Persahabatan Sedunia. Actually, mungkin ramai yg tak mengatahuinya, so Anna juz nak berkongsi je la.. Masa sekolah dulu Anna dan kawan2 ada juga celebrate, ye la dah nama budak asrama kan, we all mmg close. Dah mcm family sendiri.. Tapi sejak dah tak jadi budak sekolah lagi, 1 Ogos hanyalah diucapkan kepada kawan2, takdenye nak celeb cam dulu2 lagi dah. Cukuplah sekadar mengingati peranan sahabat, kawan, rakan yang sentiasa berada di samping kita semasa susah dan senang bersama..

**************************************************************

Sekarang dah masuk 2nd August, tapi rasanya belum terlambat untuk Anna buat tag ni yg datangnya daripada sahabat blog Anna juga. Many thanks to you...~
Sangat cute, tapi sayangnya tak tau sape yg dengan rajinnya mereka cipta tag ni. Kalau beliau terbaca, thanks Anna ucapkan. Dapatlah juga update blog sekaligus menghargai rakan2..
Hmmm.. takmo cakap banyak, jom tgk tag kat bawah ni...

Tag ni sebenarnya datang serentak daripada Kak Sal a.k.a sweetsal dan juga DC..! Syoknya ada org mengingati Anna sebagai sahabatnya walaupun sekadar di alam maya.. :)




Once again, thanks to sweetsal & DC. Jom kita terjah blog mereka. Banyak perkongsian yang boleh kita dapat tau. OK lah, dah dapat award atau tag, dah tentulah perlu tag kawan2 kan? Kak sal telah tag dua org rakan, DC pula tag semua yg hadir ke blog beliau, tapi Anna pula nak tag:

dan
.
.
.
.
semua yg baca entri ni termasuklah semua followers Anna, peserta Giveaway Anna.. hihi.. U all ambil la ye.. Sebagai penghargaan sudi jadi sahabat maya Anna.. CO0L~



7 comments on "1st August is Friendship Day"

syida on August 2, 2010 at 8:43 AM said...

alhamdulillah..saya sudi jd sahabr anna yeah....

T@sh Sch@ on August 2, 2010 at 2:00 PM said...

tq anna ... saya dah terima yerr..

annazanariah on August 2, 2010 at 2:25 PM said...

thanks syida and t@sh sch@.. :) love u all~

Tomato Gurl's Life on August 3, 2010 at 2:42 AM said...

epy friendship day dear :)

zulkbo on August 3, 2010 at 2:49 AM said...

Salam saudari..
Allah berfirman yang bermaksud: “Jangan berkelahi (berselisih), kamu akan kecewa dan hilang kehebatan kamu dan bersabarlah. Sesungguhnya Allah bersama-sama mereka yang sabar.” (Al-Anfal: 46)

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. on August 3, 2010 at 4:24 PM said...

Salam anna dear...
kakak pun kira sahabat jugak kan.. :) take care dear..mwahx

ninazarina on August 3, 2010 at 6:02 PM said...

wah tak tau pun 1st aug is a friendship day? haha.. nway, hpy friendship day anna! oopss... virtual friendship perhaps? hihi

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal