Monday, June 21, 2010

Secomel-comel upin ipin, comel jua blogku ini~

Posted by annazanariah at 6/21/2010 11:30:00 PM
HOHOHOHO...

Mmg tak dapat disangkal Upin Ipin mmg comel.. erk.. apa kaitan..?? OK, fine..
Actually Anna nak bgtau, Anna dapat 1st Award. Yippie!
Bestnya... before ni dok tgk blog org je dapat award macam2.. 


Award ni telah dianugerahkan oleh Cik KASIH.
Award ape ye? 



Scroll bawah lagi ye..



Sabar, lagi.. lagi..



Tadaaaaa....


"The Cutest Blog Ever"
Ha.. Cute ke? TQ to cik kasih..
Cute macam empunya blog ni ke camne..? hihihi
perasan je kan..~ maafkan saya!


ceritakan bagaimana usaha korang untuk mencomelkan blog korang
erk.. masih tak percaya blog ni comel.. Anna tambah widget, tukar layout kasi ada bunga rose besar seketul kat atas tu.. tu je kot. (:

website yg korang selalu pergi untuk membantu korang mengedit blog
errr.. widget.com, pastu website ape ntah untuk download templates. Sorry guys, lupe.. bukan taknak kongsi.. hihi... tak baik kedekut ilmu.. ^_^

tuliskan lima perkataan yang menggambarkan diri korang
good listener
mudah tersentuh hati, tapi tak simpan lama tau
alamak! 5 perkataan kan? tak ikot rules.. OK semula.. haha

penyabar
tabah
business
perfume
senyuman

tag kawan2 yang korang rasa patut menerima award ini



0 comments on "Secomel-comel upin ipin, comel jua blogku ini~"

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal