Sunday, June 27, 2010

Kembali pulang~

Salam.. Ha... Kan  Anna dah cakap, Anna akan kembali berbelog malam.. Huhuhu.. 
Sepanjang hari ni AWAY~ daripada PC. Thanks for those yg sudi melawat Anna walaupun Anna takde kat rumah tadi. Kiss buat U all.. Muuwahh!

Actually, entry malam ni Anna tak nak story tentang ke mana Anna g sepanjang hari ni. Mungkin esok atau lusa sebab gambar2 perlu ditransfer dan diedit. Ohhh! Malasnya dan penat.. Tapi, malam ni Anna nak buat entri KHAS untuk seseorang. Nak tau sape? jom scroll bawah lagi....~







Pernah tgk blog ni? Sape tuan rumahnye? Dah pernah chatting dengan beliau? Ok, meh Anna nak story sikit.
Blog ni kepunyaan FADZIL NOOR ROSE.. atau dikenali sebagai PADIN. Mana Anna kenal dia? Actually kitorg jumpa masa sesi BW. Then Anna nampak kat blog PADIN ni ada gambar jubah konvo UTM. So, siasat punya siasat beliau ni ex-student UTM, but dah grad pun. Beliau selalu berkunjung ke blog Anna. Rajin kan beliau BW..


Baiklah.. Okeyh~ Anna dah start membebel ek.. Straight to da point, sebenarnya PADIN dengan baik hati telah menjadi follower Anna yg ke-50. Bukan bermaksud Anna tak hargai follower lain, Anna sgt hargai.. Seyes..! But Anna dah mmg plan nk bagi award n special entri untuk follower ke-50. So.. Anna check pagi tadi.. jeng3...




Ha, yg Anna tandakan tu la PADIN. Thanks ek coz sudi follow blog yg tak seberapa ni. Sebagai kenang2an, Anna nak hadiahkan Award yg very da simple dalam dunia maya ni.. Harap sudilah terima ye..




Ok guys, jom kita terjah blog PADIN dgn kata2 beliau: jangan buat aku angin.. kalau angin, aku main layang2.. lalalala... Siap ada banner Piala Dunia tu.. Ayuh...~ =)

6 comments:

padin said...

oh, terharu ekekeke...

belalang hijau said...

padin mmg sorg yg baik hati dan peramah...
walaupun dia slau ckp nak bakar sarang belalang,
tp dia x pernah pun bakar betul2...
kuikuikui

s a y a said...

huhu..
terlambat sikit je..
hehe..
tahniah padin...
=D

padin said...

hik hik ape da Abg Belalang nih..
aku bakar sebab sarang tu da uzur..
Belalang kena buat yang baru la ekeke..

Terimakasih "saya" ekeke

annazanariah said...

padin~ terharu ke..? hehe.. simpan baik2 blue crystal tu, jgn sampai pecah.. hhehe..

belalang~ mujur padin tak bakar sarang belalang kan? kalau tak, terpaksa buat sarang baru ataupun berhijrah atas tanah pulak kowt~

s a y a~ takpe.. yg penting iklas folo kan.. hehe.. kita dah kenal lama kan? baru bersua muka dalam alam maya. haha.. apa2 pun, TQvM for da support!

RastaMat said...

Padin poyo!!!!!
wakakkakakaka....