Wednesday, November 24, 2010

Baru sehari dah rindu..

Posted by annazanariah at 11/24/2010 10:37:00 AM



R.I.N.D.U.
Apa yang ada pada rindu? Perasaan? Bagaimana? Sedih atau gembira? Pilu atau girang? Semuanya terletak pada diri individu itu sendiri. Kadangkala rindu itu indah, namun ianya juga boleh mejadi perkara yang menyakitkan.



Rindu my younger brother. Kesempatan bercuti seminggu ni dah memanjakan dia ngan Anna. Baru sampai UTM smlm, dia dah calling2 n chatting cakap dah rindu. Berapa kali call tanya bila pulak nak balik.. sob3.. Rindu jugak. Sabarlah sayang.. Nanti kakak balik lagi..

Habis Exam balik kedah lagi seminggu sebelum meneruskan perancangan lain. Banyak hal yg datang sekarang sampaikan nak berada di rumah pun susah.. Huhu..

Esok hari terakhir paper FINAL EXAM. Mood study dah terbang entah ke mana. Ada someone cakap, nak berjaya perlulah study. Kalau study satu bab je, camne nak dapat A?? Heheh.. betul.. betul.. Sekarang, really missed him! *dush!*




Haih! Study la Anna.. Jgn mengadap lappy jek!

5 comments on "Baru sehari dah rindu.."

AJ on November 24, 2010 at 11:57 AM said...

rindu anna gak :)

cikpia on November 24, 2010 at 3:15 PM said...

hhhmmm, rindu adik2 kat kedah jugak!!!!!!!!!!!!!

oittt, jom join gedering utara december nanti..... =)

annazanariah on November 24, 2010 at 7:26 PM said...

@ AJ... heheh.. TQ~ miss u too fren..

@ cikpia... bila gath tu? kat mana buat?

Tomato Gurl's Life on November 24, 2010 at 8:02 PM said...

miss u dear..lm xsggh cn..good luck last paper sok!

annazanariah on November 25, 2010 at 3:55 PM said...

@ cik tom.. thanks dear.. dah lega ni.. merdeka! hikhikhik~

 

! Blue Crystal ! Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal