Friday, December 23, 2022

Kaedah Mudah Dapatkan Laptop Berkualiti Tinggi dengan Harga Murah

Zaman sekarang dikenali sebagai 'Teknologi di Hujung Jari'  sememangnya selari dengan perkembangan dan kemajuan kemudahan internet. Bukan sahaja di Malaysia, malahan seluruh dunia memerlukan capaian internet bagi melancarkan urusan seharian. Selain daripada itu, evolusi ini memerlukan kita untuk memiliki gajet-gajet yang canggih dan berkualiti supaya selari dengan keperluan tersebut.

Komputer merupakan salah satu teknologi yang penting kepada masyarakat bermula dari peringkat pelajar sekolah, universiti dan individu bekerja, samada bekerja di pejabat ataupun di rumah. Keperluan kepada penggunaan komputer ini semakin meningkat sejak berlakunya Pendemik Covid-19 yang melanda seluruh dunia. Ini menjadikan permintaan terhadap komputer semakin meningkat dengan mendadak.

Seperti yang kita sedia maklum, kos untuk memiliki sebuah laptop atau komputer yang berkualiti sesuai untuk kegunaan harian adalah antara RM1,000 hingga boleh mencecah RM5,000. Mungkin di kalangan yang memiliki kewangan yang baik tidak menjadi masalah untuk menyediakan keperluan komputer kepada diri sendiri dan ahli keluarga. Tapi bagaimana dengan golongan yang sebaliknya? SMART RENTAL MALAYSIA memperkenalkan skim sewaan komputer dan sewa-beli komputer di mana semua orang layak dan mampu untuk memiliki komputer. Dengan bayaran sewaan serendah RM87 sebulan, anda telah boleh miliki laptop atau desktop yang berkualiti untuk kegunaan anda dan seluruh keluarga.

Smart Rental Malaysia menyediakan laptop dan desktop dari jenama HP, DELL, Lenovo dan Apple. Fuhhh memang terbaik. Tidak perlu keluarkan wang yang banyak sekaligus untuk memiliki komputer dah. Sistem sewaan ini bukan sahaja memberikan anda satu set lengkap komputer, tetapi didatangkan sekali dengan sistem support dan warranty 24 bulan, serta pertukaran one-to-one sekiranya komputer tersebut rosak.


Kenapa nak pening kepala risaukan komputer rosak, kalau anda boleh dapatkan komputer yang baik dari SMART RENTAL kan? 

Kalau anda nak tahu program SMART RENTAL ni dengan lebih lanjut, boleh contact Puan Farah di talian 010- 3253118. Beliau akan terangkan dengan lebih detail berkenaan cara mudah nak sewa atau sewa-beli, jenis-jenis komputer yang ada, dan pelbagai persoalan lagi. Puan Farah juga mempelawa individu yang ingin menambah pendapatan untuk bersama beliau di dalam team Marketing & Sales. Insentif dan pendapatan bermula RM700 dan pendapatan boleh mencecah sehingga enam angka! WOW..

SMART People choose SMART Rental!
0 comments: